Rüyada evinde kurbağa görmek

Rüyada evinde kurbağa görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, başarılı adımlar atacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde kurbağa gördüyseniz:

  • Duygularınızla oynayan ya da duygularınızdan faydalanmak isteyen kişilere yardım veya önerilerde bulunurken dikkat edin.

Rüyada evinde kurbağa görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek imkân sahibi olacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve kurbağa girdiğini görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çok kurbağa görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada çok büyük kurbağa görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kurbağa yediğini görmek ün salacağına, sevinç ve sürura rivayet eder.

Rüyada turuncu kurbağa görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments