Rüyada çok fazla kurbağa görmek

Rüyada çok fazla kurbağa görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada çok fazla kurbağa gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çok fazla kurbağa görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine delalet eder.

Rüyada yatakta kurbağa görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet eder.

Rüyada kurbağa topluluğu görmek kendi işini kuracağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurbağa sesi duymak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya alamet etmektedir.

Rüyada kurbağa yağdığını görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryumda kurbağa görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments