Rüyada hamile kurbağa görmek

Rüyada hamile kurbağa görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına alamet eder.

Rüyada hamile kurbağa gördüyseniz:

  • Belli problemlere yaklaşımınız başarılı sonuçlar verebilir.

Rüyada hamile kurbağa görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına işarettir.

Rüyada sarı kurbağa görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kurbağalar görmek kudreti ve cesareti bulacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kurbağa yavrusu görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, fesada bulaşacağına yorulur.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, sevinç dolu haberler alacağına işarettir.

Rüyada zehirli kurbağa görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kurbağa görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sırtında kurbağa görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments