Rüyada elinde kurbağa görmek

Rüyada elinde kurbağa görmek kurulu düzenin bozulacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, tövbe etmeye ya da islamla şereflenmeye, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, işlerinde başarılı olacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada elinde kurbağa gördüyseniz:

  • Evinizi, bazı gayrimenkullerinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konular hızlanıyor.

Rüyada elinde kurbağa görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalet eder.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalet eder.

Rüyada su kurbağası görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi kurbağa görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına işarettir.

Rüyada havuzda kurbağa görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kuyruklu kurbağa görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada derede kurbağa görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına inanılır.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments