Rüyada asker kepi görmek

Rüyada asker kepi görmek huzurunun eski haline döneceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, tüm keyfinin kaçacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine inanılır.

Rüyada asker kepi gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya sunabileceğiniz şeyleri daha cazip hale getirmenin yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Rüyada asker kepi takmak yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker kepi görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kep töreni görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezuniyet kep görmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, geniş bir rızka kavuşacağına delalettir.

Rüyada kep ve cübbe giymek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezuniyet kepi görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kep görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kep atmak ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments