Rüyada beyaz kep görmek

Rüyada beyaz kep görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kep gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla aynı anda ilgilenmek zorunda olmanız veya idealist yaklaşımlarınız olası maddi kazanımlara zarar verebilir.

Rüyada beyaz kep görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, içinin rahat edeceğine işarettir.

Rüyada kep giydiğini görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada kep töreni görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına delalettir.

Rüyada asker kepi takmak kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada asker kepi görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kep takmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada kep ve cübbe giymek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada mezuniyet kep görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments