Rüyada kep ve cübbe giymek

Rüyada kep ve cübbe giymek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, hayatınızın neşe dolacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, fakirlik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kep ve cübbe giymek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçınının.

Rüyada kep ve cübbe giymek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına inanılır.

Rüyada kep giydiğini görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mezuniyet kepi görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işarettir.

Rüyada kep taktığını görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret eder.

Rüyada kep takmak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kep görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada beyaz kep görmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine yorulur.

Rüyada kep töreni görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments