Rüyada mezuniyet kep görmek

Rüyada mezuniyet kep görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, büyük atılımlarda bulunacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, arif kimselerden sayılacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, gelirinin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezuniyet kep gördüyseniz:

  • Özel kişilerle planlarınızı paylaşmanız durumunda planlarınızın başarı şansı artabilir.

Rüyada mezuniyet kepi görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezuniyet kep görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, kazanç ve kar getireceğine delalet eder.

Rüyada mezuniyet partisi görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına işarettir.

Rüyada mezuniyet kıyafeti giymek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezuniyet töreni görmek işlerinin zarara uğrayacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına işaret eder.

Rüyada mezuniyet cübbesi giymek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezuniyet elbisesi görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada mezuniyet belgesi görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments