Rüyada kep töreni görmek

Rüyada kep töreni görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kep töreni gördüyseniz:

  • İyi bir anlaşma istediğiniz sonuçları ortaya çıkartmayabilir veya siz, genel anlamda bir memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz.

Rüyada kep töreni görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker kepi görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezuniyet kep görmek bebek sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada kep giydiğini görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına alamet eder.

Rüyada kep taktığını görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kep görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işarettir.

Rüyada kep atmak malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kep ve cübbe giymek mutluluktan bolca nasipleneceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments