Rüyada kep atmak

Rüyada kep atmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kep atmak gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştiri çok fazla yapınıza uymadığı için.

Rüyada kep atmak işlerinin hafifleyeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada kep taktığını görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kep görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayırlı günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada asker kepi görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada asker kepi takmak büyük paralar kazanacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada kep töreni görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kep ve cübbe giymek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada kep giydiğini görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments