Rüyada kümeste tavuklar görmek

Rüyada kümeste tavuklar görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, büyük rahatlık yaşanacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kümeste tavuklar gördüyseniz:

  • Gergin hissetmeniz bazı işlerinizi halletmenizi engelleyebilir veya verimi düşürebilir.

Rüyada kümeste tavuklar görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kümes ve tavuk görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada tavuk ve kümes görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tavuk kümesi görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına inanılır.

Rüyada kümes dolusu tavuk görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına inanılır.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek içine fesat düşeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kümesde tavuk görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments