Rüyada kümes ve tavuk görmek

Rüyada kümes ve tavuk görmek başarı ve zafer kazanacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, iş hayatında rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada kümes ve tavuk gördüyseniz:

  • Tutumları sizi sinirlendirebilir veya bazı isteklerinizi geri çevirebilirler.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına tabir olunur.

Rüyada kümesde tavuk görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk ve kümes görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kümes dolusu tavuk görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, maddi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuklar görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine delalettir.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada kümes ve tavuk görmek hasret çekileceğine, yakında başlayacak aşk macerasına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments