Rüyada tavuk ve kümes görmek

Rüyada tavuk ve kümes görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada tavuk ve kümes gördüyseniz:

  • Belli seçimler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada tavuk kümesi görmek gelirinin de artmayacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuklar görmek destek göreceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine işarettir.

Rüyada kümeste tavuk görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada kümes ve tavuk görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kümes dolusu tavuk görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kümesde tavuk görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, yaşamın kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada tavuk ve kümes görmek hayattan yana keyif bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments