Rüyada tavuk kümesi görmek

Rüyada tavuk kümesi görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet eder.

Rüyada tavuk kümesi gördüyseniz:

  • Hayatın hemen her alanında nedenli nedensiz tedirgin ya da savunmada hissedebilirsiniz.

Rüyada kümes dolusu tavuk görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk görmek duygularını açığa vuracağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kümeste tavuklar görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk ve kümes görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kümes ve tavuk görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, mutlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk kümesi görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek dişe diş savaşacağına, güçlendikçe güçleneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments