Rüyada kümesde tavuk görmek

Rüyada kümesde tavuk görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına işarettir.

Rüyada kümesde tavuk gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmalısınız.

Rüyada kümes ve tavuk görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, problemlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada tavuk kümesi görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada tavuk ve kümes görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet eder.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada kümeste tavuk görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kümes dolusu tavuk görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada kümeste tavuklar görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına delalettir.

Rüyada kümesde tavuk görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments