Rüyada kümese girmek

Rüyada kümese girmek çok hayırlı işlere imza atacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kümese girmek gördüyseniz:

  • İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Rüyada kümese girmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kümeste tavuk görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kümeste civciv görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına delalettir.

Rüyada kümes hayvanları görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına delalet eder.

Rüyada kümesde yumurta görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, hak yolunu bulacağına delalet eder.

Rüyada kümeste horoz görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuklar görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada tavuk ve kümes görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments