Rüyada kümeste tavuk görmek

Rüyada kümeste tavuk görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk gördüyseniz:

  • Olayları yavaş yavaş ele almanız gerekirken, hızla üzerine gitmeniz durumunda ise, hata yapma olasılığınız artabilir.

Rüyada kümes ve tavuk görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada kümes dolusu tavuk görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk kümesi görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işarettir.

Rüyada kümeste tavuklar görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kümesde tavuk görmek işlerinin bu sayede açılacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulur.

Rüyada tavuk ve kümes görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments