Rüyada kümes hayvanları görmek

Rüyada kümes hayvanları görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, bunun farkına varacağına alamet eder.

Rüyada kümes hayvanları gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kümes hayvanları görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine yorulur.

Rüyada kümesde yumurta görmek rızık elde edeceğine, büyük bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kümeste horoz görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Rüyada kümeste civciv görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk kümesi görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada başkasının kümesinden yumurta toplamak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kümes ve yumurta görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments