Rüyada kuma uzanmak

Rüyada kuma uzanmak ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, maddi durumun düzeleceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, aç kalacağına, yol göstereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada kuma uzanmak gördüyseniz:

  • Eski hatalarınızdan kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kuma uzanmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuma görmek kazanç kapılarının açılacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek geçmişi unutup geleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada kuma olduğunu görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada üstüne kuma gelmesini görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kuma gömülmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalettir.

Rüyada kuma yazı yazmak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına alamet eder.

Rüyada kuma battığını görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments