Rüyada kuma görmek

Rüyada kuma görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işarettir.

Rüyada kuma gördüyseniz:

  • Belli konularda ön fikirli olmamakta fayda var.

Rüyada kuma tırmanmak işlerini düzene sokacağına, ticaret ehli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşine kuma getirmek statü atlayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada kuma olarak evlendiğini görmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına inanılır.

Rüyada kuma düşmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada üstüne kuma getirmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kuma yatmak rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına yorulur.

Rüyada kuma gelmesi görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kuma battığını görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments