Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kendisini yıpratacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi tanımakta güçlük çekeceksiniz.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, heveslerinin de azalacağına inanılır.

Rüyada kuma getirmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine alamet eder.

Rüyada üzerine kuma getirmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalettir.

Rüyada üstüne kuma getirmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşine kuma getirmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek ileride çok zengin biri olacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments