Rüyada kuma battığını görmek

Rüyada kuma battığını görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına rivayet eder.

Rüyada kuma battığını gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Rüyada kuma battığını görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalettir.

Rüyada hamile kuma görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, çok günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına inanılır.

Rüyada kuma görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kuma gelmesini görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına delalet eder.

Rüyada kuma dövmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kuma yazı yazmak daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments