Rüyada kuma gömülmek

Rüyada kuma gömülmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, kötü günler görüleceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine inanılır.

Rüyada kuma gömülmek gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Rüyada denizde kuma gömülmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuma gömülmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına inanılır.

Rüyada kuma uzanmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuma tırmanmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarını kuma görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada kuma atlamak mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, eğleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments