Rüyada kulaktan öpülmek

Rüyada kulaktan öpülmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, düşmanların önlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan öpülmek gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Rüyada kulaktan kan gelmek allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalettir.

Rüyada kulaktan iğne olmak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan kulağa konuşmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kulaktan kir çıkması görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulaktan böcek çıkarmak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, zarar göreceğine yorulur.

Rüyada kulaktan su geldiğini görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine inanılır.

Rüyada kulaktan kir çıkartmak çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, beklentilerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada kulaktan taş çıktığını görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments