Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda anlaşılmadığınızı düşünebilir veya ikili ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada kulaktan kan aktığını görmek daha sık bir araya geleceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulaktan irin aktığını görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünden iltihap aktığını görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada iltihap akması görmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünden iltihap aktığını görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments