Rüyada kulaktan iğne olmak

Rüyada kulaktan iğne olmak aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına rivayet eder.

Rüyada kulaktan iğne olmak gördüyseniz:

  • Ya kaybolmalı veya diğer planlarınızı zamanında ertelemenin yolunu aramalısınız.

Rüyada kulaktan iğne çıkarmak hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kulaktan iğne olmak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına inanılır.

Rüyada kulaktan iğne vurulmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada kulaktan ameliyat olmak güven kaybı yaşanacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan kurt çıktığını görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet eder.

Rüyada kulaktan öpülmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada kulaktan böcek çıkarmak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan kıl koparmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments