Rüyada camide idrar yapmak

Rüyada camide idrar yapmak duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada camide idrar yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri farklı bir gözle görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada camide idrar yapmak işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada idrarı yapmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi üzerine idrar yapmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada idrarını üzerine yapmak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına tabir olunur.

Rüyada duvara idrar yapmak allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına delalettir.

Rüyada seccadeye idrar yapmak maddi olarak eksiye düşüleceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada merdivene idrar yapmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada koyu renk idrar yapmak işlerinin rast gideceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments