Rüyada altın saymak

Rüyada altın saymak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın saymak gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizi sürdürebilmek için fazla gayret ettiğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada büyük altın saymak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın para saymak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, allah katında güzel mükafatlar almasına işaret eder.

Rüyada küçük altın saymak helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada altın ve para saymak meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın lira saymak büyük bir özgüven kazanılacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalettir.

Rüyada altın bilezik saymak güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın saydığını görmek şeytana uyacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada başkasının altınlarını saymak işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments