Rüyada korkmak

Rüyada korkmak başarılı olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına yorulur.

Rüyada korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda detaylı açıklamalar yapmamanız veya net olmamanız durumunda sorgulamalar artabilir.

Rüyada sürekli korkmak kafa olarak daha rahat edileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada şimşekten korkmak elinde avucunda olanı yitireceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına delalet eder.

Rüyada doğurmaktan korkmak programların ve projelerin tutmayacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden korkmak ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada banyoda korkmak dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada babadan korkmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada güvercinden korkmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada timsahtan korkmak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments