Rüyada sürekli korkmak

Rüyada sürekli korkmak hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli korkmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadınla ilgili ümitleriniz kırılabilir.

Rüyada sürekli korkmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli çiş yapmak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulur.

Rüyada sürekli tuvalete gittiğini görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada sürekli eski ev görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli kavga etmek işlerin düzgün gideceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli kıyametin koptuğunu görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sürekli üç harfli görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada sürekli zombi görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments