Rüyada şimşekten korkmak

Rüyada şimşekten korkmak hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şimşekten korkmak gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları çözmek veya hayatınızda büyük değişiklikler yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada şimşekten korkmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet eder.

Rüyada şimşek sesi duymak hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada şimşek çaktığını görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada şimşek düşmesi görmek maceralara atılacağına, uykusuz geceler yaşayacağına yorulur.

Rüyada birine şimşek çaktığını görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet eder.

Rüyada denize şimşek düştüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına rivayet eder.

Rüyada şimşek düştüğünü görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments