Rüyada doğurmaktan korkmak

Rüyada doğurmaktan korkmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada doğurmaktan korkmak gördüyseniz:

  • İş yaşamınızda veya özel hayatınızda gizli planda yürüyen işler yararınıza gelişiyor.

Rüyada doğurmaktan korkmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağadan korkmak kazançlı bir işe girileceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına alamet eder.

Rüyada üç harfliden korkmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine alamet eder.

Rüyada patrondan korkmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden inmeye korkmak pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada gemide korkmak rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada utanmak korkmak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına delalet eder.

Rüyada korkmak ve konuşamamak mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments