Rüyada timsahtan korkmak

Rüyada timsahtan korkmak kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsahtan korkmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada timsahtan korkmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına alamet eder.

Rüyada timsahın insan yediğini görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada timsahla yılan görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsah yavrulari görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsahlarla yüzmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulur.

Rüyada bir sürü timsah görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzı açık timsah görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada timsahı karada görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Can

Rüyamda Karşımda kocaman 5 tane büyük timsah vardı ağzını açmışlar ve ben aralarından geçmeye çalışıyorum fakat korkuyordum.yorumlar mısınız