Rüyada güvercinden korkmak

Rüyada güvercinden korkmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, insanların takdirini kazanacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yüküne ortak olacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine rivayet eder.

Rüyada güvercinden korkmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin için neler yapabileceğine değil, sizin diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada güvercinden korkmak alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, yalnız kalmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedilerden korkmak güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada cin görüp korkmak hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada maymundan korkmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işarettir.

Rüyada kedi yavrusundan korkmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Rüyada ölen anneden korkmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işarettir.

Rüyada denizde korkmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaybolup korkmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, işlerinde verimin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments