Rüyada babadan korkmak

Rüyada babadan korkmak imkânlarının da genişleyeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada babadan korkmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir meselede kararsız kalmanız da olasıdır.

Rüyada babasından korkmak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine yorulur.

Rüyada babadan korkmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, gülmeye hasret kalacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babadan korkmak gönlünün ferahlayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şimşekten korkmak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, güleceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanından korkmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kız çocuğunun olacağına işaret eder.

Rüyada evde korkmak hayatın mutluluk içinde geçeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada banyo yaparken korkmak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada domuzdan korkmak çok rahat bir döneme gireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments