Rüyada kör tavşan görmek

Rüyada kör tavşan görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, yüzünün kızaracağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada kör tavşan gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde karanlıkta kalan bir şey olmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada kör tavşan görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör adama yardım etmek kazancın helal şekilde artırılacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına işarettir.

Rüyada birini kör etmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi kör görmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, para yatıracağına delalettir.

Rüyada başka birini kör görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını kör görmek her zaman el üstünde tutulacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada kör bir adam görmek küskünlüklerin oluşacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada kör köpek görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments