Rüyada birini kör etmek

Rüyada birini kör etmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına delalettir.

Rüyada birini kör etmek gördüyseniz:

  • Tek başınıza uğraş vermek zorunda kalacağınız bir şeyle uğraşabilirsiniz.

Rüyada anneni kör görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada bir gözü kör olmak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Rüyada yakınının kör olduğunu görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının kör olduğunu görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kör biriyle konuşmak lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kör bir kadına yardım etmek kazancının da azalacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada gözü kör birini görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada kör sinek görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments