Rüyada kör adama yardım etmek

Rüyada kör adama yardım etmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada kör adama yardım etmek gördüyseniz:

  • Bazı işlerin istediğiniz gibi olması niyetindeyseniz, belli kişileri uyarmaktan ya da yaptıkları işlerin yanlışlığını göstermekten çekinmenizde fayda var.

Rüyada kör adama yardım etmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına delalettir.

Rüyada körlere yardım etmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kör insana yardım etmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada kör bir kıza yardım etmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kör kadına yardım etmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kör birine yardım etmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına inanılır.

Rüyada kör kıza yardım etmek elinde avucunda olanı yitireceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kör bir kadına yardım etmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments