Rüyada kör bir adam görmek

Rüyada kör bir adam görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işaret eder.

Rüyada kör bir adam gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınız suçluları ortaya çıkartarak, suçsuzların özgür kalmasına yardım edebilir.

Rüyada kör bi adam görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kör yaşlı adam görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör adama yardım etmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, duaların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kör adam görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör bir adam görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işaret eder.

Rüyada kör adamla evlenmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gözü kör adam görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments