Rüyada sevgiliyi kör görmek

Rüyada sevgiliyi kör görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kör gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz karşılıksız kalmayacak.

Rüyada kör sevgili görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi kör görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisini kör görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör yaşlı adam görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kör bayan görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin kör olduğunu görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözleri kör olmak rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini kör görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments