Rüyada babasını kör görmek

Rüyada babasını kör görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, ferahlığa çıkacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, aniden evlilik kararı alacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına inanılır.

Rüyada babasını kör gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişinin problemleriyle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada ölmüş babayı kör görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kazançlı çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının kör olduğunu görmek en yukarılara çıkacağına, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı kör görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Rüyada babanın kör olduğunu görmek kazançta zarar edeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada babasını kör görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kör olduğunu görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, doğru kararların alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör olmak kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadını kör görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments