Rüyada başka birini kör görmek

Rüyada başka birini kör görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başka birini kör gördüyseniz:

  • Belli bilgilere veya ipuçlarına ulaşmadan tepki vermemenizde fayda var.

Rüyada başka birinin kör olduğunu görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birini kör görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin gözünün kör olduğunu görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, helal kazanca sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renk körü olmak başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, geçmişi unutup geleceğine yorulur.

Rüyada kör adama yardım etmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalet eder.

Rüyada gözünün kör olduğunu görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine işaret eder.

Rüyada babasını kör görmek itibarını geri kazanacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kör kişi görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments