Rüyada kör köpek görmek

Rüyada kör köpek görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kör köpek gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda araştırmacı olmalı veya sizden ne beklendiğini anlayabilmek için sorular sormalısınız.

Rüyada gözü kör köpek görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada kör köpek görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör olduğunu görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, ev içinde mutluluğun artacağına tabir olunur.

Rüyada kör biriyle evlenmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kör olduğunu görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birini kör görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, işinde uzmanlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör insana yardım etmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments