Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, korkularının üzerine gideceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin.

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada üst katlara çıkmak kısmetinin açılacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işarettir.

Rüyada yüksek kata çıkmak tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada çatı kata çıkmak sağlık sorunlarından kurtulacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza rivayet etmektedir.

Rüyada yedinci kata çıkmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aras

Merhaba lar rüyamda asansöre binip 7. katta çıkmak isterken 8. katta çıktığımı sonra tekrar 7 katta indigimi gördüm bunun anlamı nedir ?