Rüyada üst katlara çıkmak

Rüyada üst katlara çıkmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, ticaret ehli olacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst katlara çıkmak gördüyseniz:

  • Romantizm özel yaşamınızda rahatlamanıza yardım edebilir.

Rüyada üst katlara çıkmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, allah’ın izni ile rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada en üst kata çıkmak davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, az da olsa feraha çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst kata çıkmak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına delalettir.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada üst kat ev görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine alamet eder.

Rüyada en üst kattan ev almak kendi işinin patronu olunacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada üst kata taşınmak rakipsiz hale geleceğine, sabırla hayatına devam edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments