Rüyada çatı kata çıkmak

Rüyada çatı kata çıkmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Rüyada çatı kata çıkmak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmeniz sizi istediğiniz konuma taşımakla kalmayıp isteklerinizi yerine getirmenize yardım edebilir.

Rüyada çatı kata çıkmak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada çatı kat görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, koyu sohbetler edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kat çıkmak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına delalet eder.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine yorulur.

Rüyada üst kata çıkmak iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ne yapacağını şaşıracağına yorulur.

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, evlatlarının hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments