Rüyada ayakları üstüne düşmek

Rüyada ayakları üstüne düşmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakları üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Yardım tekliflerinde bulunurken, eskiden sizden fayadalanmaya çalışan bir kişinin, tekrar aynı şeyi deneyebileceğini unutmamalısınız.

Rüyada iki ayak üstüne düşmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, günden güne sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakların üstüne düşmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dört ayak üstüne düşmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sıkıntılarının geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakları üstüne düşmek sorunların sürekli artacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak üstüne düşmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments