Rüyada köpeği zehirlemek

Rüyada köpeği zehirlemek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalettir.

Rüyada köpeği zehirlemek gördüyseniz:

  • Aldığınız bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Rüyada köpeği zehirlemek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada köpek zehirlemek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada karınca zehirlemek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada fareleri zehirlemek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, ortamın bir hayli gerileceğine delalettir.

Rüyada yılanı zehirlemek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu zehirlemek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada eşini zehirlemek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini zehirlediğini görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments