Rüyada çocuğunu zehirlemek

Rüyada çocuğunu zehirlemek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu zehirlemek gördüyseniz:

  • Bazı yardım ya da jestlere ihtiyacınız varsa, karşılığında neler verebileceğiniz konusunu da netleştirmelisiniz.

Rüyada çocuğunu zehirlemek iyi geçim halinde kalacağına, yanlış adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada fareyi zehirlemek imkânlarını kaybedeceğine, maddi olarak zarar edileceğine inanılır.

Rüyada hamam böceği zehirlemek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada eşini zehirlemek huzur getirecek birinin çıkacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada yılan zehirlemek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işarettir.

Rüyada kendini zehirlemek çirkin iftiralara uğrayacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına inanılır.

Rüyada fare zehirlemek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına inanılır.

Rüyada köpeği zehirlemek takdir edileceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments