Rüyada eşini zehirlemek

Rüyada eşini zehirlemek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada eşini zehirlemek gördüyseniz:

  • Dayanılması zor fırsatlar zorlu da olsa müdahalenizi gerektiriyor.

Rüyada eşini zehirlemek işinde herkesten bir adım önde olacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalet eder.

Rüyada insan zehirlemek iş hayatında sorun yaşanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada köpeği zehirlemek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, sevinç ve mutluluğa rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi zehirlemek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada fareleri zehirlemek işte başarılı adımlar atılacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına inanılır.

Rüyada yılanı zehirlemek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada hamam böceği zehirlemek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini zehirlemek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments